Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

EINDVOORSTELLING: ‘NIGHT AT THE MOVIES!’

Op zondag 23 juni 2024 hadden wij onze eindvoorstelling in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn! In deze shows lieten al onze dansgroepen zien wat ze de afgelopen tijd hebben geleerd. Met spetterende choreografieën en bijpassende kostuums hebben wij er met zijn allen twee onvergetelijke shows van gemaakt!

 

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Volg ons dan op de socials.

i-Movement kaartverkoop 1

En nog wat fantastische plaatjes want ze zijn té leuk om niet gedeeld te worden😍🧡

Ben jij ook zo benieuwd naar de rest?🙏🏼

📸 @shot_by_kim_ 🔥

Wat een prachtige close-ups van de eindshows van i-Movement!😍

Alle foto’s zijn binnen en wat is het toch nagenieten! Ik voel me meteen weer trots als ik zo heerlijk terug kan kijken op “Night at the Movies”! Jullie ontvangen alle foto’s vandaag nog op de mail!🧡

Wat een fantastische fotografe is Kim! Ik ben zo blij met alle foto’s!
Zal ik jullie meteen een geheimpje verklappen… Jullie mogen zondag 6 juli 2025 alvast groot in je agenda zetten en daar is @shot_by_kim_ ook weer bij!

Vandaag gaat onze vakantie écht van start!

Iedereen bedankt voor een mega succesvol eerste seizoen van Dance Centre i-Movement!🧡

We hebben veel leuke dingen mogen organiseren zoals het Sinterklaasfeest, de decembervoorstelling, het gave danskamp, Feel Free to Dance EN natuurlijk de eindvoorstelling in Castellum!💃🏻

Ook hebben we op heeeel veel plekken mogen optreden, zoals de braderie in Langeraar, de sport- en evenementenmarkten in Zevenhoven en Ter Aar, het optreden samen met Aer en Amstel in Nieuwveen, de lichtjesavond in Ter Aar, moederdagbraderie in Zevenhoven, Koningsdag in Zevenhoven, Nieuwveen en Ter Aar, Dorpsstraatfeest in Nieuwveen, op de sponsormarkt van de Jumbo in Nieuwkoop en natuurlijk ook talloze wedstrijden met onze selectiegroepen (met veeeel prijzen😍🏆) en ga zo maar door!! Wat hebben we ons toch veel mogen laten zien en daar zijn we iedereen heel dankbaar voor!

Het hele team van i-Movement wenst jullie een hele fijne zomervakantie 🌞🧡 en we zien jullie graag bij het openingsfeest op zondag 1 september in het nieuwe pand op Voltstraat 1! (Informatie zoals tijden etc. volgt later😊)

—> Leden (en ook de nieuwe leden🎉) krijgen deze week nog een nieuwsbrief met alle informatie over het nieuwe seizoen, prijzen, officiële lestijden etc!

—> Lessen starten weer vanaf maandag 2 september!

Morgen zijn de audities voor onze selectiegroepen! Ben jij erbij?

Locatie: de Vlijt in Zevenhoven💃🏻
Tijden
9-10 jaar —> 15:15-16:45 (LET OP! Was eerst 15:00, maar is aangepast)
11-12 jaar —> en 16:45-18:15
13-14 jaar —> 18:30-20:00
15+ —> 20:15-21:45

📸📸📸 @shot_by_kim_ 👌🏼

Het is alweer een week geleden dat wij met i-Movement op het podium stonden in Castellum. Het is nog stééds nagenieten!😍🙏🏼

📸 @shot_by_kim_ 🧡

🧡AUDITIES🧡

Donderdag is het zo ver! Audities!!
Wil jij in een van onze selectieteams dansen? Geef je dan op door je naam en leeftijd te mailen naar info@dc-im.nl
Leden van i-Movement kunnen zich opgeven in de Leden App!💃🏻👌🏼

Heb je je al opgegeven? Dan krijg je binnen nu en 2 dagen een mailtje in welke auditie jij mag meedoen en nog wat extra informatie over de selectieteams!😁

Zie ik jullie donderdag?

P.S. Heb je de nieuwe naam voor de nieuwe selectiegroep 9+ ook al gespot?😍

Aanstaande vrijdag staan wij met alle Nieuwveen groepen op het Dorpsstraatfeest!! Hierbij zullen alle groepen 1 dans van de eindvoorstelling doen. Kom jij ook kijken van 17:30-18:15? We staan dit keer op het podium dus we zijn goed te zien!😍

🧡💃🏻WAUW!!!💃🏻🧡

Wat ben ik ONWIJS blij met al onze mooie, lieve en leuke dansers van i-Movement, want we hebben staan knallen en wat heb ik ge-no-ten!!
ZO ZO ZO TROTS op wat we met elkaar neer hebben gezet vandaag!🧡

Ik krijg deze lach (na een paar trotse tranen) niet meer van mijn gezicht!

En nu al een paar prachtige foto’s mogen ontvangen van *Shot By Kim*👌🏼

Een klein voorproefje van ons programmaboekje… Wij hebben er super veel zin in en kunnen echt niet wachten!! Welke film hoop jij te zien morgen?😍

P.S. Kaartjes zijn nog te koop!🧡 (Link in BIO op Instagram)

🧡I-MOVEMENT GAAT VERHUIZEN🧡

Het grote nieuws mag gedeeld worden!!
Vanaf het nieuwe seizoen (dus vanaf september 2024) zullen wij met ALLE danslessen naar dit pand gaan verhuizen! Hoe tof is dat! Een eigen plekje waar alle leden een plek van thuiskomen zullen ervaren, tenminste… dat ga ik natuurlijk proberen te creëren! Ik ben onwijs trots dat we dit na een jaar al mogen realiseren en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

Er komen maar liefst 2 danszalen, een grote en een iets kleinere zaal, maar ook zal er ruimte zijn voor een kleedkamer en natuurlijk een gezellige ontvangst voor alle ouders en leerlingen🧡

Het voorlopige rooster voor 2024-2025 staat al op onze website dus neem snel een kijkje! Het is nog onder voorbehoud dus er zouden nog kleine aanpassingen gedaan kunnen worden.

🗓️ https://dc-im.nl/lesinfo/rooster/

Aanstaande zondag is onze eindvoorstelling in Castellum, waar we met alle groepen zullen knallen! Daarna kunnen we, terwijl we dit seizoen afsluiten, aan de bak met deze locatie! Ik houd jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze social media kanalen!

🎟️ Kaartjes voor de eindshow zijn nog te koop:

https://castellum.nl/theater/i-movement

LET OP! Na de show hebben wij nog 3 weken les! (Zomervakantie start 15 juli)

💃🏻Extra selectiegroep!💃🏻

Wat een luxeprobleem, té veel talent in de dansschool! Hierdoor gaan wij vanaf september uitbreiden met een extra selectiegroep! Wil jij wedstrijden doen, extra optredens door het seizoen heen en natuurlijk heel veel leren in verschillende stijlen? Kom dan op 4 juli auditie doen voor een van onze selectiegroepen in de leeftijden 9+, 11+, 13+, 15+. Weet jij daarnaast ook nog een hele toffe naam voor deze nieuwe 9+ groep? Zet het hieronder! Wie weet kiezen we jouw naam wel! Het moet passen bij i-Smash, i-Click en i-Motion en dus wel beginnen met i-…….
🧡🧡🧡

🏆NEDERLANDS KAMPIOEN!🏆

Afgelopen zondag hadden wij het NK van @weknowyoucandance en met succes!!! Onze selectiegroep @i_click_dcim werd NEDERLANDS KAMPIOEN!🏆🥇 Wij waren door het dolle heen! Maar daar bleef het niet bij.. ook onze jongste selectiegroep i-Smash deed het top en behaalde daarmee een 3e prijs op het NK!
Ook @_jitskedemunk kreeg voor haar moderne solo een mooie 3e prijs (op 0,1 was ze 2e geweest, dus dat was wel even spannend), maar de grote winnaars waren @elise_vrielink en @kayaspelt4 die niet alleen met hun groep i-Click kampioen werden, maar met hun moderne duo 2e en met hiphop duo ook nog eens 3e!!

Zo knap! De rest heeft het ook super gedaan😍 maar helaas werden zij niet met een prijs beloond…

Wil jij volgend seizoen ook wedstrijden dansen en extra optredens doen? Geef je dan snel op voor de audities van 4 juli door te mailen naar info@dc-im.nl met daarin jouw naam en geboortedatum. Zien wij jou dan?😍