Iedereen kan dansen

Dansen in verschillende stijlen

Wij hebben danslessen vanaf 7 jaar en hebben daarin de keuze in verschillende stijlen. Van streetdance tot hiphop, modern jazz tot selectie. Ben je al wat ouder, maar wil je toch graag een uurtje per week dansen? Sluit dan aan bij de streetmix 21+!

Ben je extra gemotiveerd en wil je wat meer uitdaging? Dan hebben wij 3 selectiegroepen waar wij landelijke wedstrijden en extra optredens mee doen.*

* Alleen toegang na auditie

Creative Dance Creations -26

Vanaf 7 jaar

Streetdance

Onze streetdance lessen zijn een combinatie van street- en jazzdance. Je danst op de nieuwste muziek en leert stoere en snelle danspassen aan, volgens de choreografieën van je docent.

Vanaf 11 jaar

Hiphop

Binnen deze danslessen werken wij aan groot en vloeiend bewegen, snelheid, coördinatie, maar ook korte krachtige bewegingen. Niks staat dus vast! Je kan je eigen draai eraan geven en dat maakt deze stijl zo vrij.

Vanaf 11 jaar

Modern Jazz

Snelle en strakke bewegingen afgewisseld met grote vloeiende bewegingen die de mooiste en interessantste choreografieën creëren! Laat je meenemen in een verhaal en uit al jouw emoties in de dansles.

Vanaf 21 jaar

Streetmix

Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je weinig danservaring of heb je vroeger gedanst en mis je het heel erg? Dan is de streetmix geschikt voor jou! Met streetdance als basis creëren wij een dansles met daarin voor ieder wat wils!

Vanaf 10 jaar

Selectie

Ben je extra gemotiveerd en wil je wat meer uitdaging? Doe dan auditie voor onze selectie! Je doet dan mee met officiële wedstrijden en extra optredens.