De kracht van dans

Over i-Movement

Onze dansschool biedt een gezellige en energieke omgeving waar dansers van alle leeftijden en niveaus zich kunnen ontwikkelen en hun passie voor dans kunnen laten doorbloeien. Of je nu een beginner bent die net met dansen is begonnen, of een gevorderde danser die zijn techniek wil aanscherpen, bij i-Movement hebben we de juiste lessen voor jou!

Kom bij ons langs om de passie voor dans met elkaar te delen!

Creative Dance Creations - Generale 1-31

Onze docenten

Met een klein team van professionele en gepassioneerde docenten bieden we een breed scala aan dansstijlen, waaronder Streetdance, Hiphop en Modern Jazz. Maak hieronder kennis met onze docenten.

Inge Pieterse

Al van jongs af aan was ik gek op dansen. Toen ik 5 was deed ik al een solo optreden voor de hele basisschool en leuk dat ik dat vond! Na veel danslessen, optredens en wedstrijden wist ik het zeker… Ik wilde een dansopleiding gaan doen, want ik zag wel een toekomst in dansen en lesgeven!

Dat ik al mijn passie nu in ‘Dance Centre i-Movement’ kwijt kan is een droom die uitkomt. Bij elke leerling probeer je het beste uit hem/haar te halen en week na week te blijven uitdagen, terwijl ze met hun vrienden en vriendinnen een gezellige dansles volgen. In mijn lessen staat plezier, techniek en persoonlijke groei voorop. Een grapje hier en daar vind ik dan ook zeker een toevoeging, al wordt er natuurlijk ook hard gewerkt!

Dansstijlen die ik geef bij i-Movement:

  • Streetdance
  • Hiphop
  • Modern Jazz
  • Streetmix
  • Selectie
Inge eigenaresse

Merel Amsterdam

Vroeger, toen ik een jaar of 10 was, keek ik met grote ogen naar mijn dansjuf. Vanaf dat moment was het voor mij duidelijk wat ik later wilde worden! Al vanaf mijn 14e sta ik als docent voor verschillende dansgroepen en dit doe ik nog altijd met enorm veel plezier. Nadat ik de dansopleiding aan het Albeda College in Rotterdam succesvol had afgerond ben ik meteen fulltime gaan lesgeven.

In mijn lessen staat plezier voorop. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen met een goed gevoel en nieuwe informatie de les uit gaan. Het leukste aan lesgeven vind ik dat je na elk dansseizoen bij elke danser persoonlijke groei ziet!

Dansstijlen die ik geef bij i-Movement:

  • Streetdance
merel

Kimberly Mink

Van kleins af aan was ik altijd al aan het dansen! Ik begon met streetdance lessen en ben toen uiteindelijk doorgegroeid tot een allround danser. Ik heb veel op het podium gestaan en heb ook veel groep- en duo wedstrijden gedaan. Ik merkte al snel dat ik hier mijn baan van wilde maken en dat ik een plaats van zelf in de lessen staan, ook graag voor de groep wilde gaan staan. Ik ben afgestudeerd aan het MBO dans in Haarlem en ik geef nu allround danslessen.

Ik ben een energieke, positieve en motiverende docent. Ik zal met mijn leerlingen werken aan hun persoonlijke kwaliteiten en natuurlijk aan die van de groep. Mijn lessen zullen een uur vol gezelligheid en dansplezier zijn!

Dansstijlen die ik geef bij i-Movement:

  • Streetdance
Kimberly Mink

Valerie van Leeuwen

Ik ben begonnen met dansen toen ik 5 jaar oud was en vond m’n eerste dansles zo geweldig dat ik daarna nooit meer ben gestopt. Ik heb eerst zelf veel lessen gevolgd en wedstrijden gedanst en daarna ben ik op mijn 16de begonnen met lesgeven. Ik heb lesgegeven op veel verschillende dansscholen in Nederland, geef workshops in Nederland en het buitenland en heb mijn eigen danscrew.

Mijn lessen staan in het teken van uitdagende choreografieën, waarin ik mijn leerlingen steeds iets nieuws kan leren en en uit kan dagen. Van pasjes onthouden, naar nieuwe stijlen leren, naar performance en uitstraling. Dit doe ik op een energieke en gezellige manier, want FUN staat altijd op 1!

Let’s have some fun in class, see you there! 

Dansstijlen die ik geef bij i-Movement:

  • Hiphop Feminine gevorderd
Valerie van Leeuwen