Betaalbaar en flexibel

Lesgeld

Bij onze dansschool streven we naar betaalbaarheid en flexibiliteit. We bieden diverse betaalmogelijkheden aan die passen bij jouw behoeften en agenda. Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar info@dc-im.nl

Creative Dance Creations -217

Contributie

Download hieronder onze tarieven.

Lesgeld

Het lesgeld wordt elk jaar aan het begin van het seizoen vastgesteld. Dit kan soms hoger zijn dan het seizoen ervoor. Het lesgeld blijft vervolgens het hele seizoen ongewijzigd.

Korting reguliere lessen en selectiegroep i-Smash

Bij het volgen van een tweede les in de week ontvang je 10% korting op het goedkoopste lesuur. Bij het volgen van een derde les ontvang je op de 2 goedkoopste uren 10% korting.

Korting selectiegroepen i-Click en i-Motion

Leden die in een van deze selectiegroepen dansen ontvangen 20% korting op de reguliere dansles(sen) die ze naast de 2 verplichte selectielessen volgen.

Factuur per mail

Er wordt een factuur gestuurd naar het door jou opgegeven e-mail adres. Je dient de factuur binnen 14 dagen te betalen. Bij niet tijdig betalen van het lesgeld zal € 5,- administratiekosten in rekening worden gebracht.

Instroom en doorstroom

Als een lid gedurende het lopende seizoen in een hogere leeftijdsgroep terecht komt, wordt het lesgeld daarop aangepast. Bij instroming van een lid gedurende een lesjaar zal het lesgeld naar evenredigheid worden berekend.

Deelname eindvoorstelling

Voor de deelname aan de eindvoorstelling vragen wij per danser €10,- deelnamekosten. Deze factuur wordt verstuurd in mei en hoef je alleen te betalen als je deelneemt aan de voorstelling.

Termijnen

Het seizoen loopt van 28 augustus 2023 t/m 14 juli 2024. De betaling kan in 2 of 5 termijnen. Voor de streetmix 21+ kan er een 10-rittenkaart worden afgenomen.

Betaling in 2 termijnen

Bij betaling in 2 termijnen wordt er een factuur gestuurd in september en februari.

  • Termijn 1: 28 augustus t/m 31 januari
  • Termijn 2: 1 februari t/m 14 juli

Betaling in 5 termijnen

Bij betaling in 5 termijnen wordt er een factuur gestuurd in september, november, januari, maart en mei.

  • Termijn 1: 28 augustus t/m 31 oktober
  • Termijn 2: 1 november t/m 31 december
  • Termijn 3: 1 januari t/m 29 februari
  • Termijn 4: 1 maart t/m 30 april
  • Termijn 5: 1 mei t/m 14 juli

Betaling per 10 ritten

Geldt alleen voor de les Streetmix 21+. De rittenkaart start vanaf de eerste dansles, er morgen dan 10 lessen worden gevolgd binnen een periode van 15 lesweken. Hierna heb je weer de mogelijkheid om een nieuwe rittenkaart aan te schaffen.

Opzeggen

Er zijn 2 opzegmomenten. Voor 1 januari (1 maand opzegtermijn, dus het lidmaatschap loopt dan tot 1 februari) en aan het einde van het seizoen, voor de start van het nieuwe seizoen. Wil je je halverwege het seizoen uitschrijven? Dan dien je het lidmaatschap dus op te zeggen voor 1 januari, anders wordt deze automatisch verlengd tot het einde van het seizoen, zie ook onze voorwaarden. Schrijf je uit via onze Leden WebApp.