Vanaf 7 jaar

Streetdance

Onze streetdance lessen zijn een combinatie van street- en jazzdance. Je danst op de nieuwste muziek en leert stoere en snelle danspassen aan, volgens de choreografieën van je docent.

Creative Dance Creations - Generale 1-11

Dansen op de nieuwste muziek

Deze streetdance lessen zijn een combinatie van streetdance en jazzdance. We dansen op de nieuwste muziek en snelle stoere danspassen worden met langzamere losse danspassen afgewisseld. Je leert choreografieën aan van de docent, maar je leert ook eigen stukken dans te bedenken in groepsverband.

Je leert individueel de danspassen te onthouden door kleine stukken dans over de diagonaal van de zaal uit te voeren. Zo kan de docent extra goed naar je kijken en persoonlijke correcties geven. Zo kan jij nog meer groeien in de uitvoering en uitstraling in de dans. Om de les compleet te maken is een outfit waar je je goed in voelt van groot belang zodat de bewegingen nog beter over komen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het dansplezier!

Kom jij je moves laten zien? Vraag dan een gratis proefles aan!

Onze groepen

  • Streetdance (Groep 4-5)
  • Streetdance (Groep 6-7)
  • Streetdance (11+)
  • Streetdance (14+)

Groepen en leeftijden zijn een richtlijn. De docent kijkt aan de hand van het niveau of je in de groep past.

Creative Dance Creations - Show 2-43

Bekijk ook

Onze andere dansstijlen

Vanaf 11 jaar

Hiphop

Binnen deze danslessen werken wij aan groot en vloeiend bewegen, snelheid, coördinatie, maar ook korte krachtige bewegingen. Niks staat dus vast! Je kan je eigen draai eraan geven en dat maakt deze stijl zo vrij.

Vanaf 11 jaar

Modern Jazz

Snelle en strakke bewegingen afgewisseld met grote vloeiende bewegingen die de mooiste en interessantste choreografieën creëren! Laat je meenemen in een verhaal en uit al jouw emoties in de dansles.

Vanaf 21 jaar

Streetmix

Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je weinig danservaring of heb je vroeger gedanst en mis je het heel erg? Dan is de streetmix geschikt voor jou! Met streetdance als basis creëren wij een dansles met daarin voor ieder wat wils!

Vanaf 10 jaar

Selectie

Ben je extra gemotiveerd en wil je wat meer uitdaging? Doe dan auditie voor onze selectie! Je doet dan mee met officiële wedstrijden en extra optredens.