Vanaf 21 jaar

Streetmix

Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je weinig danservaring of heb je vroeger gedanst en mis je het heel erg? Dan is de streetmix geschikt voor jou! Met streetdance als basis creëren wij een dansles met daarin voor ieder wat wils!

Creative Dance Creations - Generale 1-51

Weinig ervaring? Geen probleem!

Deze les is geschikt voor mensen met weinig danservaring die een uurtje lekker willen dansen. De streetmix les is een combinatie van verschillende dansstijlen. Met streetdance als uitgangspunt creëren wij een les waarin hiphop, jazz en feminine ook even om de hoek komen kijken. Hierdoor is het een zeer gevarieerde les en daardoor voor ieder wat wils.

We starten de les met een aantal uptempo nummers om op te warmen, wat spiergroepen aan te pakken zoals buik-, arm- en beenspieren, waarna we aan de slag gaan met wat korte oefeningen. Hierbij leren we vaak een korte combinatie aan waarin gewerkt wordt aan coördinatie, snelheid en conditie. In het laatste deel van de les gaan we aan de slag met een choreografie die we wekelijks uitbreiden. We sluiten de les af met een passende cooling down. Het is een hele gezellige laagdrempelige groep. Iedereen is welkom!

Wil je meedoen met de jaarlijkse eindvoorstelling, superleuk! Heb je dat liever niet… Geen probleem! Er wordt met iedereen rekening gehouden.

Is dit iets voor jou? Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les!

Onze groepen

  • Dansmix (21+)

Groepen en leeftijden zijn een richtlijn. De docent kijkt aan de hand van het niveau of je in de groep past.

Creative Dance Creations - Eindshow 1-78

Bekijk ook

Onze andere dansstijlen

Vanaf 7 jaar

Streetdance

Onze streetdance lessen zijn een combinatie van street- en jazzdance. Je danst op de nieuwste muziek en leert stoere en snelle danspassen aan, volgens de choreografieën van je docent.

Vanaf 11 jaar

Hiphop

Binnen deze danslessen werken wij aan groot en vloeiend bewegen, snelheid, coördinatie, maar ook korte krachtige bewegingen. Niks staat dus vast! Je kan je eigen draai eraan geven en dat maakt deze stijl zo vrij.

Vanaf 11 jaar

Modern Jazz

Snelle en strakke bewegingen afgewisseld met grote vloeiende bewegingen die de mooiste en interessantste choreografieën creëren! Laat je meenemen in een verhaal en uit al jouw emoties in de dansles.

Vanaf 10 jaar

Selectie

Ben je extra gemotiveerd en wil je wat meer uitdaging? Doe dan auditie voor onze selectie! Je doet dan mee met officiële wedstrijden en extra optredens.