Vanaf 10 jaar

Selectie

Ben je extra gemotiveerd en wil je wat meer uitdaging? Doe dan auditie voor onze selectie! Je doet dan mee met officiële wedstrijden en extra optredens.

Creative Dance Creations - Eindshow 1-86

Nog meer uitdaging? Kom bij de selectie!

Bij Dance Centre i-Movement zijn er drie selectiegroepen, namelijk i-Smash, i-Click en i-Motion, waar getalenteerde dansers aan kunnen deelnemen na een succesvolle auditie. Deze groepen zijn gebaseerd op leeftijd en bieden dansers de kans om deel te nemen aan wedstrijden en extra optredens.

i-Smash is de jongste groep, bestaande uit dansers van 10 t/m 12 jaar oud. Deze enthousiaste groep leert verschillende dansstijlen te combineren en treedt op bij lokale evenementen. Ze nemen ook deel aan jeugdwedstrijden, waar ze hun ontwikkelde vaardigheden en teamwork tonen.

i-Click is de groep voor dansers in de leeftijd van 12 t/m 14 jaar. In deze groep worden tieners uitgedaagd om hun danstechniek naar een hoger niveau te brengen. Ze werken aan complexere choreografieën en leren met verschillende gezichtsuitdrukkingen emotie in hun dans tot uiting te brengen. De groep treedt op bij verschillende gelegenheden en neemt deel aan wedstrijden om hun talent te laten zien.

Ten slotte hebben we i-Motion, de oudste selectiegroep bestaande uit dansers van 15 jaar en ouder. Deze groep blinkt uit in techniek, energie, expressie en teamwork. Ze nemen deel aan regionale en nationale wedstrijden en treden op bij diverse evenementen, waar ze het publiek weten te betoveren en verrassen met strakke bewegingen, snelle formatiewissels en opvallende stunts.

Selectiegroepen zijn alleen toegankelijk na auditie, deze vinden vlak voor de zomervakantie plaats.

  • Donderdag 29 juni 2023 zijn de audities in de Vlijt in Zevenhoven! Geef je op door te mailen naar info@dc-im.nl en vermeld naam en geboortedatum.
  • 9-11 jaar 16:00 – 17:00
  • 12-14 jaar 17:30 – 19:00
  • 15-18 jaar 19:30 – 21:00

Bekijk hieronder de video voor een impressie van de selectiegroepen.

Onze groepen

  • i-Smash (10+)
  • i-Click (12+)
  • i-Motion (15+)

Groepen en leeftijden zijn een richtlijn. De docent kijkt aan de hand van het niveau of je in de groep past.

Creative Dance Creations - Show 2-141

Bekijk ook

Onze andere dansstijlen

Vanaf 7 jaar

Streetdance

Onze streetdance lessen zijn een combinatie van street- en jazzdance. Je danst op de nieuwste muziek en leert stoere en snelle danspassen aan, volgens de choreografieën van je docent.

Vanaf 11 jaar

Hiphop

Binnen deze danslessen werken wij aan groot en vloeiend bewegen, snelheid, coördinatie, maar ook korte krachtige bewegingen. Niks staat dus vast! Je kan je eigen draai eraan geven en dat maakt deze stijl zo vrij.

Vanaf 11 jaar

Modern Jazz

Snelle en strakke bewegingen afgewisseld met grote vloeiende bewegingen die de mooiste en interessantste choreografieën creëren! Laat je meenemen in een verhaal en uit al jouw emoties in de dansles.

Vanaf 21 jaar

Streetmix

Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je weinig danservaring of heb je vroeger gedanst en mis je het heel erg? Dan is de streetmix geschikt voor jou! Met streetdance als basis creëren wij een dansles met daarin voor ieder wat wils!