Alles wat je moet weten

Informatie over onze danslessen

Alles wat je moet weten over de danslessen vind je hier. Hoe je ervoor zorgt dat je een proefles mee kan doen, het rooster met de leslocaties en de vakanties, het lesgeld en de formulieren om je in- of uit te schrijven.

Creative Dance Creations - Eindshow 1-175

Ook gezellig meedansen?

Een proefles is gratis!

Wil je ook een keer gezellig meedansen in een van onze lessen? Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les!

Lesrooster, vakanties & feestdagen

Locaties en lestijden

Bij ons draait alles om passie, techniek en plezier. Ons rooster biedt een breed scala aan dansstijlen en niveaus, zodat iedereen, van beginner tot ervaren danser, een geschikte les kan vinden. We houden rekening met de drukke schema’s van onze leerlingen en bieden lessen aan op verschillende dagen en tijden.

Betaalbaar en flexibel

Lesgeld

Bij onze dansschool streven we naar betaalbaarheid en flexibiliteit. We bieden diverse betaalmogelijkheden aan die passen bij jouw behoeften en agenda. Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar info@dc-im.nl

We helpen je graag

In- en uitschrijven

Bij onze dansschool hanteren we een eenvoudig inschrijvings- en uitschrijvingsproces. Vul simpelweg online het inschrijfformulier in om lid te worden en geniet van onze danslessen. Check wel even bij de desbetreffende docent of er nog plek is in de les die jij wilt volgen, want soms zijn de lessen al vol en zal je op een wachtlijst terecht komen. Mocht je besluiten om uit te schrijven, zal dat gaan via onze eigen Leden WebApp. We staan altijd klaar om je te helpen tijdens dit proces. Klik hieronder om je in te schrijven!