Vanaf 11 jaar

Modern Jazz

Snelle en strakke bewegingen afgewisseld met grote vloeiende bewegingen die de mooiste en interessantste choreografieën creëren! Laat je meenemen in een verhaal en uit al jouw emoties in de dansles.

Creative Dance Creations - Eindshow 1-30

Dansen op verschillende muziek

In deze modern jazz lessen komen verschillende stijlen aan bod. Modern voor de mooie vloeiende bewegingen, waarbij je je echt kunt inleven in een dans. We vertellen een verhaal en hopen het publiek hierin mee te nemen.

Daarnaast komt natuurlijk ook veel jazz aan bod. Een dansstijl die vaak een stuk opgewekter is met hoge benen, snelle en grote bewegingen en een grote lach op ons gezicht. In deze les is techniek erg belangrijk, zoals tenen strekken en je bewegingen groot maken en verlengen. Hier werken wij dan ook hard aan en zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen tempo steeds een beetje beter wordt.

Doe je een keer mee met Modern Jazz? Vraag dan een gratis proefles aan!

Onze groepen

  • Modern Jazz (11+)
  • Modern Jazz (16+)

Groepen en leeftijden zijn een richtlijn. De docent kijkt aan de hand van het niveau of je in de groep past.

Creative Dance Creations - Show 2-11

Bekijk ook

Onze andere dansstijlen

Vanaf 7 jaar

Streetdance

Onze streetdance lessen zijn een combinatie van street- en jazzdance. Je danst op de nieuwste muziek en leert stoere en snelle danspassen aan, volgens de choreografieën van je docent.

Vanaf 11 jaar

Hiphop

Binnen deze danslessen werken wij aan groot en vloeiend bewegen, snelheid, coördinatie, maar ook korte krachtige bewegingen. Niks staat dus vast! Je kan je eigen draai eraan geven en dat maakt deze stijl zo vrij.

Vanaf 21 jaar

Streetmix

Ben je 21 jaar of ouder, maar heb je weinig danservaring of heb je vroeger gedanst en mis je het heel erg? Dan is de streetmix geschikt voor jou! Met streetdance als basis creëren wij een dansles met daarin voor ieder wat wils!

Vanaf 10 jaar

Selectie

Ben je extra gemotiveerd en wil je wat meer uitdaging? Doe dan auditie voor onze selectie! Je doet dan mee met officiële wedstrijden en extra optredens.