Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

EINDVOORSTELLING: ‘NIGHT AT THE MOVIES!’

Op zondag 23 juni 2024 hadden wij onze eindvoorstelling in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn! In deze shows lieten al onze dansgroepen zien wat ze de afgelopen tijd hebben geleerd. Met spetterende choreografieën en bijpassende kostuums hebben wij er met zijn allen twee onvergetelijke shows van gemaakt!

 

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Volg ons dan op de socials.

i-Movement kaartverkoop 1

Er is nu al zoveel aanvraag naar deze dansmix les van Paskalle, dat we gewoon meteen in de eerste week een try-out doen! Wil jij mee komen doen aanstaande vrijdag? Vraag dan een proefles aan via de Leden App (zo weten wij wie er komen). Deze try out is gratis 😍👌🏼 Ben je nog geen lid van i-Movement, stuur dan even een mailtje naar info@dc-im.nl !

Modern Jazz 15+ heeft ook heerlijk lopen zweten in de nieuwe studio!🧡 Wist jij dat onze Modern Jazz groepen (10+ en 15+) al een optreden gepland hebben staan op 8 november bij de Lichtjesavond in Ter Aar?😍

De lessen zijn begonnen!😍

🧡ZUMBA🧡

Al vaker kreeg ik de vraag van moeders van leerlingen wanneer er nou ein-de-lijk een les voor hen op het rooster zou komen… Hier zijn we dan! Voor het eerst hebben wij een Zumba les bij i-Movement, gegeven door @manonvharten die al jaren met veel plezier her en der Zumba lessen geeft. Manon is één bonk vrolijkheid en enthousiasme en dat zie je in haar lessen terug!💃🏻

Om te kijken of er genoeg animo is om deze les vast op het rooster te zetten hebben wij voor jullie een try-out op vrijdag 6 september van 9:30-10:30!

Wij hebben er nu al zin in! Ben jij erbij?😍🧡

Aanmelden is niet nodig, maar sportkleding aandoen en lekker een lesje mee komen dansen wel!

Kan jij er die vrijdag niet bij zijn maar zie je het wel zitten om op vrijdag te komen dansen? Laat het dan even weten!

Wij hebben SUPER leuk nieuws!😍 Wij mogen een nieuwe docente aankondigen bij i-Movement!

Dit is Paskalle Ooms en zij zal ons op de vrijdagmiddag komen versterken en de streetdance lessen gaan geven!❤️

“ʜɪ! ɪᴋ ʙᴇɴ ᴘᴀꜱᴋᴀʟʟᴇ ᴏᴏᴍꜱ ᴇɴ ɪᴋ ʙᴇɴ 20 ᴊᴀᴀʀ. ɪᴋ ᴅᴀɴꜱ ꜱɪɴᴅꜱ 2007 ᴇɴ ᴅᴏᴇ ᴅᴀᴛ ɴᴏɢ ꜱᴛᴇᴇᴅꜱ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴇʟ ᴠᴇᴇʟ ᴘʟᴇᴢɪᴇʀ. ɪᴋ ᴋʀɪᴊɢ ᴠᴏᴏʀᴀʟ ʟᴇꜱ ɪɴ ʜɪᴘʜᴏᴘ, ᴀꜰʀᴏ, ᴅᴀɴᴄᴇʜᴀʟʟ, ᴍᴏᴅᴇʀɴ ᴇɴ ᴄᴏᴍᴍᴇʀᴄɪᴀʟ. ᴏᴏᴋ ᴅᴏᴇ ɪᴋ ɴᴏɢ ᴠᴇᴇʟ ᴍᴇᴇ ᴀᴀɴ ᴡᴇᴅꜱᴛʀɪᴊᴅᴇɴ. ɪɴ 2019 ʜᴇʙ ɪᴋ ᴠᴀɴ ᴅᴀɴꜱᴇɴ ᴍɪᴊɴ ᴡᴇʀᴋ ᴋᴜɴɴᴇɴ ᴍᴀᴋᴇɴ ᴀʟꜱ ɪɴᴠᴀʟ ᴅᴏᴄᴇɴᴛ. ᴅɪᴛ ʙᴇᴠɪᴇʟ ᴢᴏ ɢᴏᴇᴅ ᴅᴀᴛ ɪᴋ ꜱᴇɪᴢᴏᴇɴ 2022/2023 ᴍɪᴊɴ ᴇɪɢᴇɴ ɢʀᴏᴇᴘᴇɴ ʙᴇɴ ʙᴇɢᴏɴɴᴇɴ ʙɪᴊ ᴠᴇʀꜱᴄʜɪʟʟᴇɴᴅᴇ ᴅᴀɴꜱꜱᴄʜᴏʟᴇɴ. ɪᴋ ᴠɪɴᴅ ʜᴇᴛ ʙᴇʟᴀɴɢʀɪᴊᴋ ᴅᴀᴛ ᴇʀ ᴠᴇᴇʟ ᴘʟᴇᴢɪᴇʀ ɪɴ ᴍɪᴊɴ ʟᴇꜱꜱᴇɴ ɪꜱ, ᴍᴀᴀʀ ᴏᴏᴋ ᴠɪɴᴅ ɪᴋ ʜᴇᴛ ʙᴇʟᴀɴɢʀɪᴊᴋ ᴅᴀᴛ ᴇʀ ɢᴇɴᴏᴇɢ ᴜɪᴛᴅᴀɢɪɴɢ ɪꜱ ᴡᴀᴀʀᴅᴏᴏʀ ᴍɪᴊɴ ʟᴇᴇʀʟɪɴɢᴇɴ ʙʟɪᴊᴠᴇɴ ɢʀᴏᴇɪᴇɴ. ɪᴋ ɢᴇᴇꜰ ᴅᴀᴀʀᴏᴍ ᴏᴏᴋ ᴠᴀᴀᴋ ᴄʜᴏʀᴇᴏɢʀᴀꜰɪᴇ ꜱᴛᴜᴋᴊᴇꜱ ᴜɪᴛ ᴀɴᴅᴇʀᴇ ꜱᴛɪᴊʟᴇɴ ᴢᴏᴅᴀᴛ ᴅᴀᴀʀ ᴏᴏᴋ ᴋᴇɴɴɪꜱ ᴍᴇᴇ ɢᴇᴍᴀᴀᴋᴛ ᴋᴀɴ ᴡᴏʀᴅᴇɴ. ɪᴋ ʜᴏᴏᴘ ᴊᴜʟʟɪᴇ ꜱɴᴇʟ ɪɴ ᴍɪᴊɴ ʟᴇꜱ ᴛᴇ ᴢɪᴇɴ!”

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan via de website!🥰🔥

🧡Nog een week en dan vliegen we het nieuwe seizoen in!🧡

Op zondag 1 september hebben wij de opening van het pand op Voltstraat 1!💃🏻

Alle leden hebben in juli een nieuwsbrief gehad met informatie. Alle leden die zich daarna nog hebben ingeschreven krijgen aankomende week nog mail!

Onze lessen starten vanaf maandag 2 september!😍 Wij kunnen niet wachten!

🧡ZUMBA🧡

Al vaker kreeg ik de vraag van moeders van leerlingen wanneer er nou ein-de-lijk een les voor hen op het rooster zou komen… Hier zijn we dan! Voor het eerst hebben wij een Zumba les bij i-Movement, gegeven door @manonvharten die al jaren met veel plezier her en der Zumba lessen geeft. Manon is één bonk vrolijkheid en enthousiasme en dat zie je in haar lessen terug!💃🏻

Om te kijken of er genoeg animo is om deze les vast op het rooster te zetten hebben wij voor jullie een try-out op vrijdag 5 september van 9:30-10:30!

Wij hebben er nu al zin in! Ben jij erbij?😍🧡

Aanmelden is niet nodig, maar sportkleding aandoen en lekker een lesje mee komen dansen wel!

Kan jij er die vrijdag niet bij zijn maar zie je het wel zitten om op vrijdag te komen dansen? Laat het dan even weten!

Het blijft nagenieten!🧡 Welke dans vond jij het leukst om te dansen OF om te zien bij de eindshow?💃🏻

WINACTIE want ik ben JARIG!🎉🧡

Als je jarig bent ga je vaak trakteren… en aangezien ik dat niet in de lessen kan doen omdat ik AL-TIJD in de zomervakantie jarig ben, doe ik het op deze manier!

Wat is er te winnen?
—> Deze té gave nieuwe broek(en) van i-Movement!

Hoe kan je meedoen?
—> Stap 1: Like deze post
—> Stap 2: Laat in een reactie weten waarom jij deze broek zou willen winnen
—> Stap 3: Tag iemand (in diezelfde reactie) die jij ook zo’n broek gunt.

Je wint deze keer namelijk niet alleen, maar je wint samen met degene die jij getagd hebt!

—> Voorwaarden: Je mag maar 1x reageren (als je meer reacties geeft zal er maar 1 willekeurige deelname mee worden genomen in de “pot”) en je mag dus ook maar 1 iemand taggen.

—> De actie is alleen op 2 augustus! We nemen dus alleen alle reacties mee die geplaatst zijn op 2 augustus.

—> Deze actie is geplaatst op Instagram en Facebook. De reacties gooien we op 1 hoop en daar komt dan 1 winnaar uit (+ de getagde persoon)

Succes en nog een hele fijne vakantie😍

En nog wat fantastische plaatjes want ze zijn té leuk om niet gedeeld te worden😍🧡

Ben jij ook zo benieuwd naar de rest?🙏🏼

📸 @shot_by_kim_ 🔥

Wat een prachtige close-ups van de eindshows van i-Movement!😍

Alle foto’s zijn binnen en wat is het toch nagenieten! Ik voel me meteen weer trots als ik zo heerlijk terug kan kijken op “Night at the Movies”! Jullie ontvangen alle foto’s vandaag nog op de mail!🧡

Wat een fantastische fotografe is Kim! Ik ben zo blij met alle foto’s!
Zal ik jullie meteen een geheimpje verklappen… Jullie mogen zondag 6 juli 2025 alvast groot in je agenda zetten en daar is @shot_by_kim_ ook weer bij!

Vandaag gaat onze vakantie écht van start!

Iedereen bedankt voor een mega succesvol eerste seizoen van Dance Centre i-Movement!🧡

We hebben veel leuke dingen mogen organiseren zoals het Sinterklaasfeest, de decembervoorstelling, het gave danskamp, Feel Free to Dance EN natuurlijk de eindvoorstelling in Castellum!💃🏻

Ook hebben we op heeeel veel plekken mogen optreden, zoals de braderie in Langeraar, de sport- en evenementenmarkten in Zevenhoven en Ter Aar, het optreden samen met Aer en Amstel in Nieuwveen, de lichtjesavond in Ter Aar, moederdagbraderie in Zevenhoven, Koningsdag in Zevenhoven, Nieuwveen en Ter Aar, Dorpsstraatfeest in Nieuwveen, op de sponsormarkt van de Jumbo in Nieuwkoop en natuurlijk ook talloze wedstrijden met onze selectiegroepen (met veeeel prijzen😍🏆) en ga zo maar door!! Wat hebben we ons toch veel mogen laten zien en daar zijn we iedereen heel dankbaar voor!

Het hele team van i-Movement wenst jullie een hele fijne zomervakantie 🌞🧡 en we zien jullie graag bij het openingsfeest op zondag 1 september in het nieuwe pand op Voltstraat 1! (Informatie zoals tijden etc. volgt later😊)

—> Leden (en ook de nieuwe leden🎉) krijgen deze week nog een nieuwsbrief met alle informatie over het nieuwe seizoen, prijzen, officiële lestijden etc!

—> Lessen starten weer vanaf maandag 2 september!